Verliefd tussen de sterren - Anna Todd

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 12:40

Titel         Verliefd tussen de sterren 

Auteur     Anna Todd                              

Uitgeverij  Boekerij     

ISBN        9789022587676

Na het succes van 'After' worden nu ook andere boeken van Anna Todd vertaald. Ik mocht 'Verliefd tussen de sterren' lezen.

Als ik aan Anna Todd denk, dan denk ik aan het meer dan 2500 pagina's tellende verhaal van Hardin & Tessa. 'Verliefd tussen de sterren' is met minder dan 300 pagina's het eerste deel in haar nieuwe serie.

Over het boek:

'Verliefd tussen de sterren' gaat over Karina, maar vader is militair en ze is samen met haar tweelingbroer Austin opgegroeid op een militaire basis. Als Austin weer eens in aanraking komt met de politie is het aan Karina om de familie bij elkaar te houden.

Dan ontmoet ze Kael, hij is een gesloten man die twee missies in Afghanistan heeft doorstaan. Hij laat bijna niets los, en Karina weet als geen ander hoe soldaten eraan toe zijn wanneer ze terugkeren uit oorlogsgebied. Als er gevoelens bij komen kijken, blijkt Kael niet te zijn wie Karina dacht, en moet ze belangrijke keuzes maken die haar leven en toekomst zullen veranderen.

Mijn ervaring

Het eerste boek na zo'n succes is natuurlijk altijd spannend, niet alleen voor de auteur, maar ook voor de lezer. Wat zal ik ervan vinden? Zijn mijn verwachtingen te hoog, en is het niets?

Al meteen toen ik begon met lezen waren deze vragen weg. De schrijfstijl is zoals ik dat van Anna Todd gewend ben, erg vlot. Ik zat vanaf het begin meteen in het verhaal en voelde me verbonden met Karina. Anna Todd heeft met dit boek, wat mij betreft, weer een prachtig verhaal geschreven.

De eerste twee hoofdstukken gaan over Karina in 2019, daarna lees je het verhaal dat zich in 2017 heeft afgespeeld. De hoofdstukken zijn erg kort, ze zijn gemiddeld 2/3/4 pagina's lang. Ik vond dit erg fijn, zo kan je op elk moment even stoppen met lezen zonder dat je het gevoel hebt iets te onderbreken.

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen, het verhaal vond ik totaal niet voorspelbaar, vooral het einde raakte me. Karina en Kael zijn fijne personages om over te lezen, en ik ben benieuwd hoe ze zich zullen ontwikkelen in deze serie. Ik kan niet wachten om ook de andere delen te kunnen lezen!

''Anna Todd heeft met dit boek, wat mij betreft, weer een prachtig verhaal geschreven.'' - ****

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Uitgeverij Boekerij. 

Heel erg bedankt Boekerij voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb