Kerstmis met een staartje - Lizzie Shane

Gepubliceerd op 25 november 2020 om 10:00

Titel          Kerstmis met een staartje

Auteur      Lizzie Shane                                  

Uitgeverij   Boekerij      

ISBN         9789022591970

   

Schattige honden en kerst, een gouden combinatie toch? Het mag dan nog maar november zijn, maar ik ben al helemaal in kerstsfeer dus was het tijd om in dit boek te beginnen.

Over het boek:

Kerstmis met een staartje gaat over Ally. Als Ally haar werk als fotograaf in New York even stopt, besluit ze naar Pine Hallow te gaan om haar opa en oma te helpen met hun hondenopvang. Maar dan blijkt dat de gemeentelijke subsidie voor de opvang stopgezet gaat worden. Aan Ally de taak om alle honden voor het nieuwe jaar een gouden mandje te geven. Ben, de verantwoordelijke voor het stopzetten van de subsidie, besluit Ally te helpen. Ben en Ally brengen veel tijd met elkaar door, en al snel ontdekt Ally dat Ben niet de Grinch is die iedereen denkt dat hij is. Maar ben heeft zo zijn eigen zorgen, zoals die voor zijn nichtje Astrid. Hij is haar voogd, en zij komt altijd op de eerste plaats.

Mijn ervaring

Wat heb ik genoten van dit verhaal. Door de cover krijg je al meteen zin in kerst, de schattige hondjes op de cover maakt dit echt een heerlijk plaatje om naar te kijken.

Dit boek heeft net iets meer dan 300 bladzijden, maar het las echt als een trein. Voor dat ik het wist was het stapeltje papier in mijn rechterhand, verplaatst naar mijn linker.

Je leest het verhaal vanuit Ben en vanuit Ally. Vooral de hoofdstukken van Ben vond ik heel interessant, hij is een best wel complex personage die niet goed weet wat hij nou eigenlijk wil. Ally weet beter wat ze wil en is een heel stoer personage.

Natuurlijk hebben niet allen Ben, Ally en Astrid mijn hart gestolen. Ook van de hondjes heb ik genoten, vooral van Peanut de chihuahua. Ik heb zelf een chihuahua en ik voelde me direct verbonden met Peanut, ook al heeft hij niet zo’n grote rol in het boek.

''Natuurlijk hebben niet allen Ben, Ally en Astrid mijn hart gestolen. Ook van de hondjes heb ik genoten.'' - *****


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb