Ieder zijn geheim - Sarina Bowen

Gepubliceerd op 2 december 2020 om 11:20

Titel          ieder zijn geheim

Auteur       Sarina Bowen                               

Uitgeverij    SVM Publishing    

ISBN          9789493030664

Dit is het eerste boek wat ik van Sarina Bowen heb gelezen. Ik volg haar al een tijdje, maar haar boeken lezen was ik nog niet aan toe gekomen. Toen zag ik ‘Ieder zijn geheim’ en dit boek leek me erg leuk, (en dat is hij ook).

‘Ieder zijn geheim’ is het tweede deel in de ‘Ivy Years’ serie van Sarina Bowen, dit boek is echter ook prima los van de serie te lezen.

Over het boek:

‘Ieder zijn geheim’ gaat over Scarlet en Bridger. Scarlet is haar huis ontvlucht, heeft haar naam veranderd en is nu eindelijk zelfstanding. Hopend op niet meer te worden geconfronteerd met haar vader, en de problemen die hij heeft, begint ze te studeren. Daar ontmoet ze Bridger.

Bridger is voor de meesten bekend als feestbeest en steratleet. Tegenwoordig heeft hij de zorg voor zijn kleine zusje Lucy, hij ziet het als zijn taak om haar op te voeden, omdat hun moeder daar niet meer tot in staat is. Maar kan hij Scarlet en Lucy beiden redden?

Mijn ervaring

Het verhaal is verteld vanuit twee perspectieven, die van Scarlet en die van Bridger. Dit was echt voor enorme waarde van het verhaal, je leert Scarlet en Bridger daardoor zo veel beter kennen. Omdat ze, zoals de titel al doet vermoeden, beiden een geheim hebben.

Pas nadat ik dit boek uit had, begon ik te denken over wat ik had gelezen. Eigenlijk gebeuren er best wel heftige en ingrijpende gebeurtenissen in de levens van Scarlet en Bridger. Ik heb ook enorm veel respect voor hoe de personages zijn beschreven en hoe sterk ze zijn.

Tijdens het lezen voel je de pijn en schuld die Scarlet heeft, ik voelde met haar mee ook al zit ik totaal niet in een situatie zoals die van haar. De kracht van Bridger in dit boek raakte me ook heel erg. Wat een sterk persoon ben je als je een studie doet en tegelijkertijd op je jongere zusje past. Natuurlijk zijn Bridger en Scarlet fictieve personages, maar het verhaal voelt heel echt.

''Het verhaal voelt heel echt.'' - ****

Dit ebook heb ik gekregen als recensie-exemplaar van SVM Publishing. 

Heel erg bedankt SVM Publishing voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.