Rood, wit & koningsblauw - Casey McQuiston

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 14:55

Titel          Rood, wit & koningsblauw

Auteur      Casey McQuiston                               

Uitgeverij  Zomer & Keuning   

ISBN         9789020538212

 

Ik was heel erg benieuwd naar dit boek, op Instagram had ik al veel positieve reacties gelezen en daarom ben ik ook meteen begonnen in dit boek.

Over het boek:

'Rood, wit & koningsblauw' gaat over Alex en Henry. Alex is de zoon van de Amerikaanse president, en Henry is een Britse prins. Alex en Henry kunnen het alleen niet zo goed met elkaar vinden, als de media hierachter komt, moeten ze doen alsof. Ze beginnen en nepvriendschap om de media te slim af te zijn.

Maar dan veranderd een nepvriendschap in veel meer dan dat, maar wat zal de rest van de wereld hiervan vinden?

Mijn ervaring

Toen ik begon met lezen, merkte ik al snel dat ik niet lekker in het verhaal zat. Ik las over dingen heen, ging stukjes teruglezen, had geen idee wie wat zei enzovoorts. Ook vond ik dat er veel te veel om het verhaal heen gebeurde, het is best een dik boek, wat mij betreft had het wel wat dunner gemogen met wat minder extra’s.

Helaas heeft dit alles ervoor gezorgd dat ik dit boek niet heb uitgelezen. Ik heb de helft van het boek gelezen, maar ben toen gestopt. Dit was gewoon niets voor mij.

 

Rood, wit & koningsblauw was de eerste m/m romance die ik las. Ik vond Alex en Harry leuke personages, maar alles daaromheen was niet mijn ding.

‘’Dit was gewoon niets voor mij.’’ - **


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.