Feel again - Mona Kasten

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 12:00

Titel          Feel again

Auteur       Mona Kasten                               

Uitgeverij  Boekerij     

ISBN          9789022587256

Het derde deel in de again-serie van Mona Kasten, dit was zeker het deel waar ik het allermeeste zin in had. Sawyer en Isaac, zij leken mij vanaf het begin al hele interessante personages en ik ben heel blij dat zij een eigen verhaal hebben gekregen.

Over het boek:

‘Feel again’ gaat over Sawyer, zij laat sinds de dood van haar ouders niemand meer binnen. Tot ze Isaac ontmoet, hij is totaal het tegenovergestelde van de jongens waar Sawyer normaal op valt. Hij draagt een nerdbril, rare kleding en is al een hele tijd single. Ze besluiten elkaar te helpen, zij helpt hem een bad boy te worden, en zij mag alles fotograferen voor haar eindopdracht fotografie. Maar dan komen er gevoelens boven die Sawyer niet zag aankomen.

Mijn ervaring

Het verhaal gaat natuurlijk voornamelijk over Sawyer en Isaac, maar alle andere personages uit de vorige boeken komen ook in het verhaal voor. (Allie, Kaden, Dawn & Spencer) Je voelt je onderdeel van deze groep mensen, je begrijpt de persoonlijkheden, je kent hun verhaal en leeft met ze mee.

Ik heb het gevoel dat de boeken van Mona Kasten alleen maar beter worden. Wat heb ik weer genoten van dit verhaal. Met ‘Feel again’ heeft ze me echt weten te raken, nog meer dan in de vorige boeken. Ik kan niet anders zeggen, dan dat dit een van mijn favoriete boeken van het jaar is!

‘’Ik heb het gevoel dat de boeken van Mona Kasten alleen maar beter worden.’’ - *****


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.