Een nieuwe kans in Cockleberry Bay - Nicola May

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 13:52

Titel           Een nieuwe kans in Cockleberrry Bay

Auteur       Nicola May                                

Uitgeverij    Zomer & Keuning    

ISBN          9789020537659

 

Natuurlijk moest ik dit laatste deel van de Cockleberry Bay serie van Nicola May ook lezen, en wat heb ik genoten van dit boek!

‘’Dit boek maakt de hele serie af. Een echt fijne feelgood serie!’’ - ****

Samenvatting

In het laatste deel van de Cockleberry Bay serie, komen alle personages uit de vorige twee boeken weer aan bod. In dit verhaal is Rosa klaar om een gezinnetje te beginnen en gaat ze op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de cornershop. Ze mag hem alleen aan iemand nalaten die het verdient. Wie zal ze kiezen? En hoe kan ze de juiste beslissing nemen?

Mijn ervaring

Zoals ik al gewend was van de vorige twee boeken, gebeurde in dit boek ook erg veel waardoor het soms wat chaotisch werd. Dit vond ik eigenlijk wel bij het verhaal en bij Rosa passen. Ook dit boek zat weer vol met plottwist die je misschien niet meteen zag aankomen, dit maakte het voor mij erg interessant. Dit boek had het chaotische van het eerste boek, en de gevoelens van het tweede boek. Dit maakte voor mij dat dit verhaal perfecte combinatie was van de voorgaande boeken.

 

Wat ik jammer vond aan dit boek was dat Josh een beetje op afstand werd gehouden, ik had wel verwacht dat we eindelijk wat meer van Rosa en Josh hun relatie zouden lezen. Ik heb uiteindelijk bijna alle personages (en honden) in mijn hart gesloten, en vond het afscheid nemen van Cockleberry Bay en de bewoners toch wel erg jammer.

 

Ik heb echt genoten van dit laatste deel van de Cockleberry Bay serie, dit was misschien wel het leukste deel uit deze hele serie. En ik vond het dan ook zeker de moeite waard om dit laatste deel te lezen. Dit boek maakt de hele serie af. Een echt fijne feelgood serie!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.