Heerlijk duurt het langst - Jill Mansell

Gepubliceerd op 26 juni 2020 om 09:16

Titel            Heerlijk duurt het langst

Auteur        Jill Mansell                               

Uitgeverij     Luitingh Sijthoff   

ISBN           9789024588510 

                  9789024588527 (e-book)

Ik was erg benieuwd naar dit boek, ik heb veel goede verhalen gehoord over dit boek, en ook de cover ziet er super uit. Ik heb dit boek geluisterd als audioboek.

‘’Lekker lezen zonder al te veel te hoeven nadenken.’’ - ***

Samenvatting

Heerlijk duurt het langst gaat over Lainey ze is op een pijnlijke manier erachter gekomen dat de man met wie ze was niet voor altijd was. Lainey gaat werken voor een enorm chaotische familie in Cornwall. Lainey vind de Seth, stiefzoon van haar baas enorm aantrekkelijk maar ze is niet geïnteresseerd. Maar Lainey blijkt niet helemaal eerlijk te zijn geweest, en Seth heeft misschien ook wel iets te verbergen.

Mijn ervaring

Toen ik begon met luisteren was het me niet duidelijk hoe het verhaal begon, het begin is namelijk verteld vanuit twee verschillende situaties. Naarmate ik verder luisterde begon het verhaal mijn aandacht te wekken en snapte ik hoe de twee situaties met elkaar verbonden waren. Dit was het eerste boek van Jill Mansell dat ik las. Ik vond het op een gegeven moment best wel langdradig en saai worden helaas. Ik weet niet of dat aan mij ligt en ik erg moest wennen aan de schrijfstijl van Jill Mansell, of omdat ik het boek aan het luisteren was. Ik vond het verhaal wel interessant maar voor mij had het verhaal wel wat sneller verteld mogen worden.

Al met al vond ik het een fijn verhaal, je kunt even lekker lezen zonder al te veel te hoeven nadenken. Vooral het einde vond ik echt de moeite waard.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb