Begin again - Mona Kasten

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 13:40

Titel         Begin again

Auteur     Mona Kasten                                  

Uitgeverij  Boekerij      

ISBN         9789022590195

               9789402313994 (e-book)

Toen ik dit boek zag, wist ik gewoon dat ik het moest lezen. Mona Kasten wordt vergeleken met Anna Todd, ik las dit boek nog voordat ik de After serie kende. En ik ben heel erg aangenaam verrast.

‘’Voordat je het weet zit je midden in de woonkamer van Kaden en Allie.‘’ - *****

Samenvatting

Allie Harper komt aan op de universiteit in Oregon, nadat ze is vertrokken uit Denver. Bij haar dringende zoektocht naar een woonruimte, beland ze bij Kaden White. Hij is haar enige kans op een normaal dak boven haar hoofd… Mr. White heeft enkel liever geen huisgenote en daarom stelt hij een bijzondere lijst met regels op.

Mijn ervaring

Mijn verwachtingen van dit boek waren hoog, maar dit boek maakte alle verwachtingen waar! De verhaallijn is makkelijk te volgen en je leert de personages goed kennen. Wat ik heel leuk vond aan dit boek was dat dit boek een eigen playlist heeft. Ik heb dit hele boek gelezen met de muziek op de achtergrond, ik vond dat het zeker iets toevoegde aan het verhaal omdat deze muziek (die ik overigens nog niet zo goed kende) zeker ook terug komt in het boek. Ik had nog nooit eerder een boek met een playlist gelezen maar ik vind het een hele leuke manier om zo ook een ander element toe te voegen dan enkel letters op een papier.

 

Het boek is geschreven vanuit Allie, je leest hoe ze een nieuwe start maakt in het plaatsje Woodshill. De gebeurtenissen in dit boek zijn erg goed beschreven, ik kreeg meteen beelden bij dit boek. Het boek heeft maar liefst 416 pagina’s maar het leest zeker snel weg, voordat je het weet zit je midden in de woonkamer van Kaden en Allie.

 

Ik heb erg genoten van Allie en Kaden, ik vond het fijn dat dit niet alleen een voorspelbaar liefdesverhaal was maar dat achter de personages een echt verhaal schuilde. Ook vond ik dat de overige personages heel goed werden beschreven.

Ik kan niet wachten op de volgende delen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb