Ik ben Kimberly, ik ben 20 jaar oud en ik ben dol op lezen, fotograferen, schrijven, muziek luisteren en wandelen met onze Chihuahua.

 

In 2016 ben ik begonnen met lezen wanneer ik een boek had gewonnen via een tijdschrift, die vakantie sloeg het leesvirus toe. Hoewel ik eerst voornamelijk e-books las, lees ik nu veel liever papieren boeken. Inmiddels heb ik een kleine droom laten uitkomen en heb ik ook daadwerkelijk een echte boekenkast.

 

Ik lees voornamelijk young adults, new adults en romans. Ook houd ik heel erg van boeken met dieren en gedichtenbundels. Ik ben heel erg enthousiast over nieuwe boeken, maar ik kan ook intens genieten van het herlezen van boeken, met een e-book doe ik dat minder snel maar ik heb inmiddels bijna alle boeken die ik als eerst bezat alweer voor een tweede keer gelezen.

 

Ook doe ik graag mee aan leesclubs en dergelijke. Een boek lezen is leuk, maar erover schrijven en praten met is misschien nog wel leuker. Dit zorgt er voor mij ook voor dat ik een boek echt zal onthouden.

 

Mijn favoriete auteurs zijn: Estelle Maskame, Jenny Han, Rebecca Yarros (haar boeken weten me altijd weer te raken), Erin Watt en Mona Kasten. Ook lees ik graag boeken van Nederlandse bodem. Mijn favoriete Nederlandse auteurs zijn: Emma Anna, Marijke Vos, Olivia Lewis en Marina Folkers.

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb